Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Lung Cuvant

Cel Mai Lung Cuvant. Bineînțeles, nu toată lumea acceptă că numele chimic al titinei este, cu adevărat, un cuvânt. Unul dintre motive este că nu a fost publicat nicăieri. În fapt, cel mai lung cuvânt apărut vreodată în literatură este cu mult mai lung. Cele mai lungi cuvinte din limba română sunt: Cel mai lung cuvânt din lume publicat.

Cele mai lungi cuvinte din limba română. Cel mai lung cuvant care incepe si se termina cu o vocala, iar in rest contine doar consoane: Polonezul dmitri golubovski s a încumetat să citească denumirea ştiinţifică a unei proteine umane considerată a fi cel mai lung cuvânt din lume. Cel mai lung cuvânt care începe şi se termină cu o vocală, iar în rest nu conţine decât consoane: Aceasta afectează plămânii şi se întâlneşte cu precădere la persoanele care lucrează în industria extractivă (mine, cariere de.

Cel Mai Lung Cuvant Din Lume Are 189 819 Litere Stirifeldefel
Cel Mai Lung Cuvant Din Lume Are 189 819 Litere Stirifeldefel Source from : https://stirifeldefel.ro/cel-mai-lung-cuvant-din-limba-engleza-are-189-819-litere/
Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Are 182 de litere şi a fost inventat de dramaturgul grec aristofan, motiv pentru care este şi contestat de multe. Limba română ne poate surprinde prin lucruri de care nici nu bănuim că există. Pe poziția a doua al celui mai lung cuvânt din limba română se găsește „difosfopiridinnucleotidpirofosfataza (36 de litere), care reprezintă o enzimă. În calitate de nativi ai limbii române nici nu ne dăm seama că ea este una foarte interesantă.

Для просмотра онлайн кликните на видео ⤵.

Cel mai lung cuvânt care conţine doar două consoane diferite (fără a lua în considerare semnele diacritice): A fost desemnat cel mai vizionat videoclip de pe youtube din toate timpurile. Nici cel mai lung cuvânt în limba română nu e deloc comod. „adevărul vă prezintă care sunt cele mai lungi cinci cuvinte în limba română şi alte curiozităţi legate. Care este cel mai lung cuvant?

Articolul următorurmător cea mai mare molie din lume. Zodiile care isi vor gasi marea iubire in 2021. Cel mai lung cuvânt alcătuit numai din vocale: Bineînțeles, nu toată lumea acceptă că numele chimic al titinei este, cu adevărat, un cuvânt. Aceasta afectează plămânii şi se întâlneşte cu precădere la persoanele care lucrează în industria extractivă (mine, cariere de.

Scriere Cursiva Cel Mai Lung Cuvant In Romana Youtube
Scriere Cursiva Cel Mai Lung Cuvant In Romana Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=6staVtG_Yg8
Aceasta afectează plămânii şi se întâlneşte cu precădere la persoanele care lucrează în industria extractivă (mine, cariere de. Ma puteti ajuta cu informatii despre limba turca?gen: Pe poziția a doua al celui mai lung cuvânt din limba română se găsește „difosfopiridinnucleotidpirofosfataza (36 de litere), care reprezintă o enzimă. Nici cel mai lung cuvânt în limba română nu e deloc comod. În fapt, cel mai lung cuvânt apărut vreodată în literatură este cu mult mai lung.

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere.

Polonezul dmitri golubovski s a încumetat să citească denumirea ştiinţifică a unei proteine umane considerată a fi cel mai lung cuvânt din lume. Citesc cel mai lung cuvant din lume!(189,819 litere) подробнее. Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvant are 44 de litere. Pe lângă cuvintele derivate în mod natural din rădăcinile limbii (fără nicio invenție intenționată cunoscută). Chiar dacă nu este inclusă în dicţionarul limbii române (dex), denumirea medicală pentru boala silicoză este cel mai lung cuvânt din limba română şi este destul de greu să fie pronunţat cursiv.

Limba romana a ramas un mister pentru multi, insa cu ajutorul acestui material puteti descifra cateva dintre tainele ei. Este, fără drept şi poate, cel mai popular. Cel mai lung cuvânt, format din 11 litere, care conţine doar consoane nazale. Cel mai lung cuvant irlandez: Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere.

Cele Mai Lungi Cuvinte Din Limba Romană 5 Dintre Ele Au Peste 30 De Litere Impact
Cele Mai Lungi Cuvinte Din Limba Romană 5 Dintre Ele Au Peste 30 De Litere Impact Source from : https://playtech.ro/stiri/cele-mai-lungi-cuvinte-din-limba-romana-5-dintre-ele-au-peste-30-de-litere-158883
Care este cel mai lung cuvant? Este alcătuit din 44 de litere şi se referă la o afecţiune: Limba germana renunta la cel mai lung cuvant al sau, in urma unei decizii ue. În fapt, cel mai lung cuvânt apărut vreodată în literatură este cu mult mai lung. „cel mai lung cuvânt în.

1 de rezultate pentru eticheta cel mai lung cuvant din romana.

Ţinând cont de diacritice cele mai lungi cuvinte de acest tip sunt Pentru nemtii pasionati de jocurile lingvistice, initiativa ue de a interzice cel mai varstnic model din lume are 81 de ani si inca profeseaza (galerie foto). În calitate de nativi ai limbii române nici nu ne dăm seama că ea este una foarte interesantă. 20 de curiozități pe care nu le știați despre limba română. Limba română ne poate surprinde prin lucruri de care nici nu bănuim că există.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Lung Cuvant"