Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Hotel Bradul Vatra Dornei Contact

Hotel Bradul Vatra Dornei Contact

Hotel bradul, vatra dornei hotel bradul este situat in centrul statiunii vatra dornei langa partia de schi. Hotel bradul 3* este situat langa parcul statiunii vatra dornei, in apropiere de partia de schi.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Hotel bradul este situat langa parcul statiunii, foarte aproape de partia de schi. Hotelul bradul vatra dornei, complet renovat, dispune de 310 locuri (6 apartamente si 149 camere), in camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu. Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport.

Gq Mebbknxtgwm
vizitati articolul complet aici : gq_MEbBknxtgwM
See 22 traveler reviews, 29 candid photos, and great deals for hotel bradul, ranked #3 of 6 hotels in vatra dornei and rated 3 of 5 at tripadvisor. 5, cod 725700, judetul suceava. Dincolo de aceste facilitati, unitatea include si o sala de fitness, un salon de masaj, sauna.

25 camere duble matrimoniale, 119 camere duble twin si 6 apartamente.

Acest acord este obligatoriu si fara el nu puteti intra in contact cu noi. Hotel bradul services and infrastructure. Este sâmbătă și este timpul să te destinzi la hotel dorna din vatra dornei una dintre cele mai frumoase stațiuni balneoclimaterice și de agrement din romania.

Capacitatea de cazare este de 312 locuri repartizate astfel. Hotelul ofera spre cazare 150 de camere duble (30 matriomoniale) si 6 apartamente, de categoria 2* sau 3*. Hotelul este situat langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de ski.

Gq Mebbknxtgwm
vizitati articolul complet aici : gq_MEbBknxtgwM
Intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive. Descriere hotel bradul vatra dornei vatra dornei. Este sâmbătă și este timpul să te destinzi la hotel dorna din vatra dornei una dintre cele mai frumoase stațiuni balneoclimaterice și de agrement din romania.

Hotelul dispune de lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, piscina si sauna.

Romania, vatra dornei, 725700, vatra dornei, str. Vezi detalii, poze, recenzii si preturi la cazare pe portalturism.com. Acest acord este obligatoriu si fara el nu puteti intra in contact cu noi.

See 22 traveler reviews, 29 candid photos, and great deals for hotel bradul, ranked #3 of 6 hotels in vatra dornei and rated 3 of 5 at tripadvisor. Vezi detalii, poze, recenzii si preturi la cazare pe portalturism.com. Republicii 5, vatra dornei vezi pe hartă vezi street view.

1h5 Hepwqhhjtm
vizitati articolul complet aici : 1H5-HEpWqHhJTM
Street republicii nr.5 jud.suceava, vatra dornei 420 m from center. On our website, you can book hotel bradul in no time. Intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.

Republicii 5, vatra dornei vezi pe hartă vezi street view.

Camerele de 2* sunt situate la etajele 1 si 6 si suntdotate cu. Intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive. 5, cod 725700, judetul suceava.

Posting Komentar untuk "Hotel Bradul Vatra Dornei Contact"