Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Otopeni

Casa De Vanzare Otopeni. Case/vile de vanzare în otopeni, bucurești. Imobiliare otopeni › case de vânzare otopeni. 13 oferte de case vile de vanzare in otopeni au fost gasite. Toate apartmente noi în otopeni de vanzare în direct de la dezvoltător. De vanzare vila in constructie p+1e+pod cu posibilitate de compartimentare.

13 oferte de case vile de vanzare in otopeni au fost gasite. Casa este construita pe structura de lemn masiv, din barne grosime 18 cm, cu margini imbinate in coada de randunica. Vila oferita spre vanzare situata in otopeni pe dn1 in planul 2. Apartamente case/vile terenuri de contrucții spații comerciale spații de birouri spațiu industrial hoteluri teren agricol. Royal home investment ofera clientilor o casa ireprosabila cu 4 camere situata in zona otopeni ferme, in imediata apropiere a mijloacelor de transport.

Vila Casa Otopeni Feel Home Residence Casa Vila Cu 4 Camere De Vanzare In Otopeni Judetul Bucuresti Ilfov Xv0501vi7 118 000 Eur
Vila Casa Otopeni Feel Home Residence Casa Vila Cu 4 Camere De Vanzare In Otopeni Judetul Bucuresti Ilfov Xv0501vi7 118 000 Eur Source from : https://www.imobiliare.ro/vanzare-case-vile/bucuresti-ilfov/otopeni/casa-de-vanzare-4-camere-XV0501VI7
Casa este construita pe structura de lemn masiv, din barne grosime 18 cm, cu margini imbinate in coada de randunica. Toate categoriile case de vanzare ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere. Otopeni, vanzare vila individuala, la cerere. Vezi 57 rezultate pentru casa de vanzare otopeni odai la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 85.000 eur. Imobilul este recent finalizat, avand o compartimentare aerisita si bine gandita, finisaje si sisteme de ultima.

Otopeni, vanzare vila individuala, la cerere.

Living, dormitor matrimonial (cu baie proprie si jacuzzi), birou, dormitor; Toate apartmente noi în otopeni de vanzare în direct de la dezvoltător. Avem placerea sa va oferim spre vanzare o casa, tip single, p+1, in otopeni, pe strada grivitei la 300 m distanta de dn1. Imobilul este recent finalizat, avand o compartimentare aerisita si bine gandita, finisaje si sisteme de ultima. Casa de vanzare in otopeni, pret euro 135.000, an constructie 2018, suprafata 117 mp, id 1270run38288.

Casa de vanzare 8 camere zona otopeni. Case vile de vanzare in otopeni. Imobiliare » case de vanzare. Living, dormitor matrimonial (cu baie proprie si jacuzzi), birou, dormitor; Folositi filtrele si gasiti ofertele care vi se potrivesc.

Vanzari Case Vile Otopeni 14 Oferte
Vanzari Case Vile Otopeni 14 Oferte Source from : https://www.galaxyimob.ro/vanzari-case-vile-otopeni-16-2-387-1.html
Open space, dormitor, baie, bucatarie deschisa. Avem placerea sa va oferim spre vanzare o casa, tip single, p+1, in otopeni, pe strada grivitei la 300 m distanta de dn1. 98 m² casa moderna cu gradina otopeni. Casa este construita pe structura de lemn masiv, din barne grosime 18 cm, cu margini imbinate in coada de randunica. Living, dormitor matrimonial (cu baie proprie si jacuzzi), birou, dormitor;

Vila oferita spre vanzare situata in otopeni pe dn1 in planul 2.

Casa de vanzare in otopeni, pret euro 135.000, an constructie 2018, suprafata 117 mp, id 1270run38288. De vanzare vila in constructie p+1e+pod cu posibilitate de compartimentare. 5 camere 4 bai 246 m2 1011 m2 teren etaj 1. Vezi 57 rezultate pentru casa de vanzare otopeni odai la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 85.000 eur. Otopeni, vanzare vila individuala, la cerere.

Toate apartmente noi în otopeni de vanzare în direct de la dezvoltător. 4 camere 3 bai 130 m2 etaj 1. Imobiliare » case de vanzare. 15 case de vânzare, sortare. Toate categoriile case de vanzare ──────────────── anunturi de vanzare anunturi de inchiriere.

Complex Rezidential Vile De Vanzare Otopeni Youtube
Complex Rezidential Vile De Vanzare Otopeni Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=itisaBv4Nls
Fundatia si structura de rezistenta din beton armat,zidaria di. 3 oferte de case de vanzare au fost gasite. Vanzari case / vile otopeni. Vanzare casa/vila 4 camere in otopeni, 187 mp. Imobiliare » case de vanzare.

Ferme, s+p+m, cu amprenta la sol 207mp, suprafata desfasurata 230mp, impartita astfel:

Otopeni odaile, bucuresti / ilfov. Verificati disponibilitatea sunand consultantul ofertei, si stabiliti data vizionarii. 4 camere 3 bai 130 m2 etaj 1. 4 camere 3 bai 120 m2 147 m2 teren. Vezi 57 rezultate pentru casa de vanzare otopeni odai la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 85.000 eur.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Otopeni"