Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Prajitura Cu Blat De Cocos

Prajitura Cu Blat De Cocos. Intindem compozitia in tava (23*35 cm sau chiar 20*30 cm pentru cine doreste o prajitura mai inalta) tapetata cu hartie de. Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata. Prajitura se scoate din folie, se imbraca in crema pusa deoparte si se presara cu fulgi de nuca de cocos. In lipsa cremei de vanilie, se poate prepara. Se adauga, pe rand, cate un ou, mixand de fiecare data pana la completa lui incorporare (2).

Pentru blat mixam untul cu zaharul pana devine totul o spuma. Tort cu cocos vanilie ciocolata si frisca blatul din nucă de cocos, crema de ciocolată şi crema de vanilie se potrivesc grozav împreună. Se mixeaza albusurile cu putina sare pana se spumeaza , apoi se adauga zaharul si se continua mixarea pana se peste blatul de nuca se intinde uniform restul cremei si se niveleaza. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se dizolva, apoi se adauga uleiul, laptele si vanilia.

Prajitura Cu Crema De Cocos Si Blaturi Bicolore Youtube
Prajitura Cu Crema De Cocos Si Blaturi Bicolore Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=yWO15Qa2sWQ
Introdu tava la cuptorul preincalzit la 180° c timp de aproximativ 45 minute. In lipsa cremei de vanilie, se poate prepara. Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata. Fie blatul era insiropat, fie era plin de praf de copt sau era foarte sec. Cu ajutorul mixerului amestecati toate ingredientele pentru aluat, pana cand obtineti o compozitie omogena.

1 cana fulgi nuca de cocos 1 cana faina 1 cana zahar 1 cana lapte de soia sau lapte de orez 1 plic praf de copt 1 lingura cacao esenta vanilie.

Se mixeaza albusurile cu putina sare pana se spumeaza , apoi se adauga zaharul si se continua mixarea pana se peste blatul de nuca se intinde uniform restul cremei si se niveleaza. 3 oua 375 ml lapte 60 gr unt topit 1 esenta de vanilie 300 gr zahar 100 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 150 gr nuca cocos inca putin unt pentru uns tava. Fulgi de cocos pentru ornat. Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata. Branza de vaci 250 g, nuca de cocos 50 g, zahar 160 g 50g pt bilute, 60g pt blat si 50g pt glazura, oua 6 buc 4 oua pt blat si 2 galbenusuri pt bilute, amidon alimentar 5 linguri 3 linguri pt bilute si 2 linguri pt blat, ciocolata neagra/amaruie 150 g 50g pt blat si 100g pt glazura.

Se decoreaza cu nuca de cocos rumenita, ciocolata alba si visine. Pentru început, preîncălzește cuptorul la treaptă mare. Chiar daca nu contine oua, unt sau lapte de vaca, este delicioasa, cu o consistenta usor umeda. Deasupra acestui blat pui spuma de cocos pe care o obţii prin baterea albuşurilor cu zahărul. 3 oua 375 ml lapte 60 gr unt topit 1 esenta de vanilie 300 gr zahar 100 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 150 gr nuca cocos inca putin unt pentru uns tava.

Reteta Prajitura Cu Bezea Si Nuca De Cocos
Reteta Prajitura Cu Bezea Si Nuca De Cocos Source from : https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-bezea-si-nuca-de-cocos-21433.html
Prajitura de post cu nuca de cocos, reteta desert fara oua, unt, lapte de vaca. Eu am folosit iaurt grecesc dar se poate folosi orice iaurt cu grasimea de peste 3%. Noi iubim cocosul deci facem des aceasta prajitura. Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata. Se incorporeaza apoi faina si nuca se poate portiona ca atare sau, daca preferati o prajitura mai inalta, se taie blatul in doua si se suprapun.

Blat pufos cu nuca de cocos:

Blat pufos cu nuca de cocos: Noi iubim cocosul deci facem des aceasta prajitura. 1 cana fulgi nuca de cocos 1 cana faina 1 cana zahar 1 cana lapte de soia sau lapte de orez 1 plic praf de copt 1 lingura cacao esenta vanilie. Amestecam usor de jos in sus, apoi punem compozitia rezultata in tava pregatita dinainte. Blat 200 g unt 82% grasime 150 g zahar brun (sau alb) 5 oua potrivite 300 g faina 3 lg cacao neagra 5 lg lapte 10 g praf de copt.

Prajitura bounty este o prajitura delicioasa cu blat cu cacao , crema de cocos si glazura de ciocolata.este o prajitura rapida si simpla iar gustul este sublim. Sper ca aceasta reteta sa fie si pe gustul dumneavoastra. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Chiar daca nu contine oua, unt sau lapte de vaca, este delicioasa, cu o consistenta usor umeda. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.

Prajitura Tosca Mac Cocos Crema De Vanilie Pleziruri
Prajitura Tosca Mac Cocos Crema De Vanilie Pleziruri Source from : http://pleziruri.ro/2017/10/17/prajitura-tosca-mac-cocos-crema-de-vanilie/
Peste ultimul strat de crema se rade ciocolata alba. Prajitura se scoate din folie, se imbraca in crema pusa deoparte si se presara cu fulgi de nuca de cocos. Prajitura de post cu nuca de cocos se face extrem de simplu si rapid. Se incorporeaza apoi faina si nuca se poate portiona ca atare sau, daca preferati o prajitura mai inalta, se taie blatul in doua si se suprapun. Cu ajutorul unei spatule incorporam treptat fulgii de cocos.

O prăjitură de casă pe care o poți pregăti rapid din doar câteva ingrediente.

Se mixeaza albusurile cu putina sare pana se spumeaza , apoi se adauga zaharul si se continua mixarea pana se peste blatul de nuca se intinde uniform restul cremei si se niveleaza. Peste ultimul strat de crema se rade ciocolata alba. 1 cana fulgi nuca de cocos 1 cana faina 1 cana zahar 1 cana lapte de soia sau lapte de orez 1 plic praf de copt 1 lingura cacao esenta vanilie. La noi in casa, atunci cand se vrea sa se pregateasca un desert, aproape ca se face un sondaj, unul dintre noi vrea ca prajitura sa aiba blat de pandispan, altul sa aiba crema, cu siguranta daca e cu sirop e foarte buna, iar daca mai are si ciocolata, atunci e divina. Blat pufos cu nuca de cocos:

Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Blat De Cocos"